Retour sturen artikelen. Herroepingsrecht.

Indien u een artikel retour wilt sturen, meldt u dat binnen 14 dagen doormiddel van het invullen van het contactformulier. Deze vind u bovenaan de webshop onder het kopje "CONTACT". Vermeld hierbij uw naam, factuurnummer en evt. een omschrijving van de reden dat u het artikel wil retourneren. Hierna zullen wij binnen 48 uur contact met u opnemen.

Artikelen aan ons geretourneerd komen alleen in aanmerking voor restitutie wanneer zij onbeschadigd en in originele verpakking bij ons aangeboden worden. Bij twijfel kunt u contact opnemen doormiddel van ons contactformulier op de site onder het tabblad "Contact".

De retourkosten komen voor eigen rekening. 

De artikelen kunnen na goedkeuring worden geretourneerd aan de winkel op de Zamenhofdreef 33, 3562 JT Utrecht. U kunt het artikel uiteraard ook persoonlijk afleveren waarbij de retourkosten komen te vervallen. Voeg uw factuur bij de het artikel zodat we kunnen zien dat deze bestelling van U afkomstig is. Bewaar goed uw verzendbewijs (wij kunnen vragen om het verzendbewijs indien het artikel niet is ondvangen).

Na ontvangst en beoordeling van het artikel zullen wij uw aankoopbedrag incl. eventuele betaalde verzendkosten binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening.

Tweedehands artikelen kunnen niet worden geretourneerd tenzij anders vermeld op de factuur.


Levertijd en voorwaarden levertijd

De levertijd hangt af van het bestelde artikel. Er zijn verschillende leveranciers waardoor de Zorgoutlet Utrecht wordt beleverd. Over het algemeen kunnen we zeggen dat de levertijd zal liggen tussen de 3 en 10 werkdagen.

Een door partijen overeengekomen levertijd gaat in op de dag van totstandkoming van de
overeenkomst, dan wel, indien later, op de dag dat Zorgoutlet Utrecht in het bezit is van alle gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de overeenkomst.
Een leveringstijd geldt slechts als richtlijn, tenzij uitdrukkelijk anders schriftelijk overeengekomen.
Behoudens grove schuld aan de zijde van Zorgoutlet Utrecht geeft overschrijding van de levertijd de afnemer geen recht op gehele of gedeeltelijke ontbinding van de overeenkomst. Overschrijding van de levertijd - door welke oorzaak ook - geeft de afnemer geen recht tot het zonder rechterlijke machtiging verrichten of doen verrichten van werkzaamheden ter uitvoering van de overeenkomst.


 

© 2013 - 2024 Zorgoutlet Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel