​

Fitform Gemak Collectie

De fauteuils uit de Gemak collectie van Fitform zijn elektrisch verstelbaar en uitgerust met diverse functionaliteiten. Zitten, relaxen, rusten én gemakkelijk opstaan; alles gecombineerd in één heerlijke fauteuil.

De Fitform-fauteuils uit de Gemak collectie beschikken altijd over een sta op functie en zijn daarmee dus ook een zogenaamde sta-opstoel. Deze sta-opfunctie zorgt ervoor dat u altijd zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Met een sta op stoel uit de Gemak collectie kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

Een sta op stoel zorgt voor meer vrijheid en zelfstandigheid. Als u zit, neemt uw lichaam zijn meest natuurlijke vorm aan en wordt u maximaal ondersteund. U zit op een gezonde en ergonomische manier. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en lichamelijke klachten.

Fitform Gemak fauteuils zijn verkrijgbaar in tal van bekledingsoorten (stof en leder) en kleuren. U kunt altijd kiezen voor een bekleding die eenvoudig schoon te maken is. Verder kunt u zelf bepalen hoe 'hard' u de zitting wenst. Diverse opties zoals een accu, draaiplateau of vast frame, stoelverwarming enz. behoren tot de mogelijkheden. Alles wordt voor u op maat besteld en afgeleverd. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarom verlenen we vol overtuiging 10 jaar Fitform Garantie Waarborg

Er zijn al sta op stoelen van het model Elevo vanaf € 1.849,-. Deze stoel is geheel op uw persoonlijke maat gemaakt. U kunt hierin zitten, relaxen, rusten en gemakkelijk opstaan. De Fitform Gemak fauteuils van het model Vario (met 3 motoren), die op uw persoonlijke maten ingesteld worden, zijn er vanaf € 2.764,-.

De stoelen uit de Gemak Collectie zijn altijd op maat voor de gebruiker. Deze maten kunnen altijd worden gewijzigd, bijvoorbeeld wanneer de fauteuil van eigenaar verandert. 

 In onze aanmeetfauteuil worden uw maten nauwkeurig opgemeten zoals de zithoogte, zitdiepte, zitbreedte en de hoogte van de armleuningen. Bekijkt u rustig de verschillende fauteuilmodellen en bezoek daarna de Zorgoutlet Utrecht voor een optimaal advies over ergonomie, functionaliteit en bekledingkeuze.

 

© 2013 - 2024 Zorgoutlet Utrecht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel